Eatbrain Night Prague

Eatbrain Night Prague vypukne už tento pátek!

Svátek všech mozkožroutů, Eatbrain Night Prague, už nedočkavě přešlapuje za dveřmi. Jen pár dní zbývá do vypuknutí zombie apokalypsy doposud nevídaných rozměrů doprovázené mohutnými zvuky bubnů a bas! Jedna z posledních drum and bassových halových akcí se blíží!

Maďarské vydavatelství Eatbrain se během několika málo let vypracovalo doslova z ničeho až mezi přední hráče určující trendy na současné drum and bassové scéně. Kromě  zástupců této neurofunkové ikony čeká na návštěvníky opravdu speciální host. V čele našlapaného lineupu stane legendární drum and bassové uskupení Bad Company, mající zásadní dopad na vývoj žánru jako takového.

Pod vlajkou Eatbrainu vystoupí za mixážním pultem kromě samotného bosse labelu Jade také Mindscape, L33, Agressor Bunx, Synergy a Gydra doprovázeni vybraným českým DJským supportem (Akira, N:Force, Twisted Minds). To ale ještě není vše – s mikrofonem v ruce se po boku výše jmenovaných postaví také světoznámý MC Coppa a talentovaný MC Kryptomedic, kteří se spolu postarají o skutečně nezapomenutelnou show.

To vše se vypukne naplno v pátek 31. března v industriálním prostoru Haly č. 70 nacházející se v útrobách pražské Kolbenky. Ta svým interiérem, ale samozřejmě také i na míru vytvořeným osvětlením a dekoracemi skvěle podtrhne charakter celé události a na jednu noc tak poslouží jako novodobý temný chrám uctívačů tvrdého, agresivního drum and bassu.

Sečteno a podtrženo, tohle bude mejdan, který si prostě žádný fanda moderního neurofunkového soundu nemůže nechat ujít.
Vstupenky na událost jsou ještě stále v prodeji prostřednictvím oficiálního webu události letitroll.cz, na místě pak bude k dispozici dostatek lístků.

 

Eatbrain Night Prague

Oficiální webové stránky: www.letitroll.cz

Facebook event: facebook.com/events/128962640930383/

Link na předprodej vstupenek: hyperurl.co/eatbrain_prague_2017

 

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.