Armin

EDMANIA: Armin 3 hodiny, k tomu Orjan a to nejlepší z SK scény

EDMANIA roste a s ní i kvalita a rozsah její produkce. Slovenský event, který aspiruje na jeden z nejlepších ve střední Evropě přichází s dalším pokrokem, headlinerem se stal Armin van Buuren.

Armin

Armin van Buuren @ EDMANIA – 3 hodinový set

Důležitou novinkou, která si získala velké ovace, je bez pochyby zjištění délky setu headlinera letní edice festivalu. Pořadatelé oznámili, že Armin van Buuren vystoupí ve 3 hodinovém setu!
Skvělá zpráva pro všechny fanoušky AvB a nejen pro ně. Set v podání jednoho z nejlepších DJs světa s prodlouženou délkou bude naprosto unikátním zážitkem pro každého, aneb jak hlásali pořadatelé:

Sľúbili sme, že to bude veľkolepé. A BUDE!

Další úžasné zprávy se postupně objevovaly na oficiální události a to ve formě odhalení dalších vystupujících.
V lineupu se objeví i norský Orjan Nilsen, jehož set z ASOT 800 patří k nejenergetičtějším, které jsme kdy slyšeli. Je až neuvěřitelné, jaký příběh a jaký náboj dokáže Orjan vložit do svého vystoupení a mimo jiné se stylově velmi hodí do lineupu, kterému vévodí právě Armin.

BeFunky Collage
Z “domácích” řad poté pořadatelé vybrali to nejlepší co Slovenské scéna nabízí a spojili to dohromady – ReOrder B2B Driftmoon. Spektakulární vystoupení dvou nejlepších trancových producentů ze Slovenska slibuje naprostou nálož energetického upliftingu v kombinaci s vymazlenými melodiemi.

Z progressivních stylů se poté můžeme těšit na jedničku pomalejšího tempa – DJ PICO, který je moc dobře znám pro svou schopnost perfektně naladit dav před vystoupením headlinerů a má za sebou již mnoho velkých akcí.
Soul Mirror je ZATÍM posledním ohlášeným vystupujícím tohoto obrovského eventu. Předvedl se již na minulém vydání EDMANIA, které perfektně započal svým opening setem na Armada stage a jsme si jisti, že nezklame ani tentokrát, ať už se objeví na jakékoliv pozici v time-tablu.

Bude toho rozhodně více, ale my už nyní víme, že na něčem takovém nesmíme chybět a vy byste také neměli!

▌TUESDAY 04.07.2017
▌EXPO CENTER TRENČÍN
▌Start 19:00
▌End 6:00
▌TICKETS: partymenu.eu/edmania17

ARMIN VAN BUUREN in Trenčín (SK)

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.