Trance Energy

Legendární event Trance Energy se vrací!

Nejúspěšnější trancová akce začátku milénia Trance Energy spojí síly se značkou Tomorrowland.

Vůbec první Trance Energy se konala v Eindhovenu dne 30. 4. 1999 a do svého dosavadního zániku v roce 2013 se konalo úctyhodných 20 edic (v letech 2011 – 2013 již jen pod názvem Energy). V dobách své největší slávy se jednalo nejprestižnější trancový event, který každoročně lákal desetitisíce lidí z celého světa. Pochopitelně také nabízel ta nejprestižnější jména jako Tiësto, Avicii, Hardwell a Armin van Buuren. Během všech 20 edic se za pultem Trance Energy vystřídala většina trancových DJs té doby.

Trance Energy se kromě hudby od ostatních odlišoval také vizuálním pojetím, charakteristické pro něj byly zejména laserové a ohňové show. Pro mnoho trancových fanoušků napříč kontinenty se tato akce stala doslova kultovní. Zpráva o tom, že se značka Trance Energy vrací, byť “jen” jako stage v rámci Tomorrowland, se setkala s velmi pozitivními reakcemi.

Trance Energy byl ve své době charakteristická také tím, že počínaje rokem 2000 měla každá edice vlastní hymnu. Absolutními rekordmany v počtu hymn je duo Svenson & Gielen, které “skórovalo” hned čtyřikrát. Mezi dalšími autory je však například také Hardwell, Jochen Miller či Sander van Doorn. Právě posledně jmenovaný bude účastníkem také letos a při té příležitosti oživí svůj alias Purple Haze. Dalšími vystupujícími jsou pak například právě Svenson & Gielen, Paul Van Dyk, Gareth Emery, Cosmic Gate či Marco V. Svá alter ega přivezou také Markus Schulz – Dakota a Ferry Corsten – Gouryella. Historickým úspěchem je pak slovenská stopa v podobě ReOrdera.

Zdroj: trance-energy.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.