Top 5

Top 5 skladeb týdne – 10/2017

Rok 2017 slaví první kulatiny! A na své oslavě chce jen tu nejlepší hudbu – Top 5. Z čeho bude vybírat tentokrát?

Top 5  10. týdne 2017

Corey James feat. Santez – With You

Label Size Records se letos konečně dal do kupy a po necelých dvou týdnech je tu s dalším releasem. Tentokrát od mladého talentu Corey Jamese, který přišel s pohodovější produkcí a přinesl progresivní pecku With You”.

 

Mark Knight, René Amesz & Green Velvet – Live Stream

Když se v jednom tracku sejdou tři legendy techna a tech housu, výsledek je zničující. Pulsující tech rytmy s legendárními vokály Green Velveta vás donutí přešlapovat na místě od začátku do konce.

 

Curbi – Shinai

Autor znělky naši radioshow přichází s novým singlem. Tentokrát se však nejedná o další track ve stylu Triple Six” a přináší pro Curbiho doposud nepříliš prozkoumaný zvuk electro housu.

 

Max Vangeli x Databoy – Top Of My Lungs (Promise Land Remix)

Po megaúspěšném roku 2016, kdy se jejich track X-Press” stal nejhranějším trackem roku, pokračují italové Promise Land ve vítězném tažení. V tomto remixu pro Maxe Vangeliho a Databoy přinášejí svůj typický groovy progressive zvuk, který mnohým dá vzpomenout na zlatá léta pro elektronickou hudbu, roky 2008-12.

 

Simon Kidzoo – Cheetah

Po tom, co Sunnery James & Ryan Marciano založili svůj label Sono” a vydali tam první track, spousta lidí nevěděla, co čekat, protože zněl o dost popověji, než jsme zvyklí. U druhého releasu je však vidět, že šlo jen o upoutání pozornosti. Simon Kidzoo, o kterém je poslední dobou slyšet více a více, přináší skvělou housovou pecku, která už měsíce brázdila sety spousty DJs.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.