Albarn

Damon Albarn (Gorillaz): album je hotové, testujeme live shows

Alespoň takhle by se dal nazvat postup jednoho z nejočekávanějších comebacků roku 2017. Damon Albarn z Gorillaz tvrdí, že návrat skupiny je na spadnutí.

Damon (Gorillaz) Albarn

Postupem času se už zdá, že zpráv o návratu “opičí skupiny” je již příliš a celý comeback je natahován do extrémních rozměrů. My ale víme, že na skvělé věci je třeba si počkat.
Minulý měsíc nahodili Gorillaz udičku s protestním trackem, pocházejícího z nového alba. Song získal nejrůznější reakce a hodnocení a opravdu fanoušky hodně navnadil na ohlášené album.
Nyní se objevila zpráva, že samotný lídr a jeden ze zakladatelů skupiny Damon Albarn ohlásil, že album je už hotové a probíhají zkoušky na live shows (?!).

C5TFgYfWIAA1EqB

Uživatel twitteru s nickem Jack Winstanley minulou středu nadhodil na svůj profil fotku s Albarnem. Následovalo několik reakcí od Winstanleyho přátel, včetně otázky, zda-li Albarn zmínil nějaké novinky ohledně nové hudby. Odpověď se rychle stala horkým tématem: “Albarn říkal, že zrovna dokončili nové album a momentálně zkoušejí kvůli live vystoupením”.
To je poměrně obrovská novinka. Naprosto to nahrává té skutečnosti, že Gorillaz nejen vydají nové album, ale dle všeho bude následovat i turné.

Na netu se taktéž objevili zprávy o tom, že singly z očekávaného alba znějí podobně jako “house” či relativně rychleji a divočeji než Hallelujah Money” a předešlé singly.

zdroj: youredm.com

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.