Top 5

Top 5 skladeb týdne – 08/2017

Je tady poslední únorová Top 5 a tentokrát opravdu velmi vydatná!

Top 5  8. týdne 2017

D.O.D. – Sixes

D.O.D se porpvé objevil u Axtone a přinesl nám perfektní zbraň do každého DJ setu. “Sixes” kombinuj prvky progressive, future housu i tech housu a i když to možná není typický track, který si jen tak pustíte doma, na parketě vás v klidu rozhodně nenechá.

CYA – Mistakes

Po tom, co se v loňském roce label “Size” Steva Angella držel spíše v pozadí, přichází se zcela novým brandingem, grafikou a také slibuje spoustu nové hudby. První vlaštovkou je track “Mistakes” od záhadných interpretů, říkajících si CYA. Jedná se o progresivní záležitost, perfektně zapadající do Size arzenálu.

Arno Cost & Norman Doray – Apocalypse (Otto Knows Remix)

Následující dva tracky mají společné hned několik věcí: jedná se o free downloady a jde o zhruba čtyři roky staré remixy přes 10 let starých tracků. Oba ale vycházejí až nyní, po tom co byly několik let drženy pod pokličkou. Prvním z nich je remix “Apocalypse” od švéda Otto Knows. Ten měl vyjít už v roce 2014 společně s remixem od Krydera a Toma Staara ale nějak to tehdy nevyšlo a track zůstal jen exkluzivitou pro sety několik vyvolených. Až do minulého týdne!

Axwell – Feel the Vibe (Marcus Schossow Remode)

Druhý remix je ještě starší, až z roku 2013. Marcus Schossow ho hrál tehdy ve všech svých setech, ale o vydání se jen spekulovalo. Až minulý týden se zničehonic objevil zdarma na soundcloudu! Remix dává Axwellově klasice svěží progresivní kabát, který se neztratí ani o 4 roky později.

Calvin Harris feat. Frank Ocean & Migos – Slide

Calvin Harris je králem rádiových hitů a i když jsou vždy chytlavé, ne vždy jsou zrovna originální. Jeho novému hitu se toto ale vytknout nedá. Jedná se o perfektní pohodovou záležitost, která je pro jaro jako ušitá. Navíc tentokrát i s celkem originálními hosty, několika Grammy oceněným zpěvákem Frankem Oceanem a poslední dobou velmi populárním rapovým uskupením Migos.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.