3LAU

3LAU potvrzuje vydání debutového alba

A prostřednictvím Twitteru se 3LAU podělil i o to, že by se mělo objevit již toto léto!

3LAU je jedním z těch umělců, kteří když oznámí své nadcházející plány či aktivity, setkají se povětšinou s nadšenými reakcemi svých fanoušků. Mnoho těchto fanoušků proto bylo velmi potěšeno, když svým typickým minimalistickým způsobem na Twitteru před týdnem oznámil, že letos v létě vydá své debutové album.

3LAU a charita

Jedním z důvodů, proč je 3LAU tak populární, jsou pravděpodobně i jeho charitativní a humanitární aktivity. V minulém roce se zapojil například do projektu Pencils of Promise”, což je nezisková organizace zaměřená na poskytování vzdělání v rozvojových oblastech, zejména pak v zemích jako je Ghana, Nikaragua, Guatemala a Laos.
Za tímto účelem dokonce založil první neziskové vydavatelství a filantropické hnutí BLUME”. Každé jedno přehrání tracku tohoto labelu na streamovacích službách vydělá zhruba půl dolaru. Vzhledem k tomu, že počty přehrání všech tracků se pohybují v milionech, povedlo se 3LAUovi prostřednictvím této platformy vybrat již více než 200.000 dolarů. To už je úctyhodné číslo a troufalý kousek od někoho, kdo se na scéně pohybuje teprve necelých 6 let.

3LAU je tak zářným příkladem toho, že k úspěchu vede mnoho cest. Jakkoliv se totiž zaměřuje zejména na charitativní akce, jeho jméno i tak figuruje na plakátech mnoha klubů a prestižních světových festivalů. Níže si můžete poslechnout jeho nejnovější počin, na kterém se podílela rovněž hvězda YouTube, MAX. A nezapomeňte, každý váš poslech posílá půl dolaru na dobrou věc, tak si ji dejte alespoň pětkrát.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.