Top 5

Top 5 skladeb týdne – 06/2017

Další týden je za námi, bylo rozhodně z čeho vybírat a tentokrát se objevila i česká produkce! Podívejme se na Top 5.

Top 5  6. týdne 2017

Shapov & Beverly Pills – Some People
Shapov vydal u Axtone Records svoje čtyř trackové EP s příznačným názvem “Four Corners”. Na něm se objevila i dlouho očekavaná věc s názvem “Some People”. Perfektní kombinace komerčnějšího housíku s progressive housem se vám díky skvělému vokálu zaryje do paměti.

 

Tom Staar & Daddy’s Groove – Railgun

Tom Staar už nám dlouho nepředvedl svou electro stránku a proto se spojil s Daddy’s Groove, aby svůj rest napravil. “Railgun” vychází u Doorn Records a název tracku docela přesně vystihuje, jak zní.

 

Sebjak & Will K – Smoke

Nový release labelu Fonk Records spojuje švédského producenta Sebjaka, který se sice už věnuje spíše tech housu, ale nyní si opět odkočil k progressivu, s talentovaným australanem Will K. Společně stvořili zbraň hromadného ničení, která nenechá jediný parket prázdný a jedinou ruku dole.

 

T-Mass & Enthic – Can You Feel It

Málokdy se stane, aby čeští producenti spolupracovali se světovou špičkou. Mladému talentu z Ostravy, který si říká Enthic se to však povedlo! Spojil se s legendou bass music T-Massem a společně přinesli pecku “Can You Feel It” s extrémně chytlavým vokálem.

 

Vanilla Ace – Little Pigs

Vanilla Ace se teď trochu netradičně ukázali u Spinnin Records. V tomto tracku použili sampl, který byl použitý už několikrát, navíc poměrně nedávno ho předělali Hiisak a Djerem v tracku “La Paz”. V této tech housové podobě ho však slyšíme v trochu jiném světle, než kdykoliv předtím!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.