Beats For Love

BEATS FOR LOVE 2017 – Zatox, Dope D.O.D. a další hvězdy

V průběhu posledních týdnů zveřejnil festival Beats For Love hned několik světových jmen z různých žánrů. Přibyla jména na novou Main stage, ale i na oblíbené Techno či House.

Hip-Hop, Dn’B, Hardstyle

Do Ostravy v létě 2017 dorazí nejlepší evropský hip hopový live projekt Dope D.O.D., jeden z nejlepších hardstyle DJs světa Zatox či legenda vokálového drum and bassu Danny Byrd.

Beats For Love

Angličan Danny Byrd je legendární producent a DJ. “Danny je jedním z prvních tvůrců vokálového drum and bassu a některé tracky jsou považovány za hymny tohoto žánru. Na scéně letos oslaví 20 let a poprvé vystoupí v Ostravě právě u nás,” představuje jednu z dalších hvězd festivalu jeho ředitel Kamil Rudolf.
Rapová skupina Dope D.O.D., která pochází z Nizozemí bude dalším hvězdným jménem. Hip hop a rap v jejich podání je směsicí hardcore, dubstepu, horrorcore, grime a trapu. Za dobu své existence už spolupracovali s takovými hvězdami jako Snoop Dogg, Redman, ONYX, Korn, Limp Bizkit a mnohými dalšími, pokračuje Rudolf.
Hvězdy první velikosti se letos objeví i na Devastator Hardcore & Hardstyle stage. Konkrétně hardstyle přiletí reprezentovat italský hřebec Zatox, který je 94. nejoblíbenější DJ světa za rok 2016 a jako jeden z mála hardstyle DJs zahrál 5 x v životě na Qlimaxu, největším hardstyle indoor festivalu na světě. Máme radost, že se objeví i na našem festivalu, komentuje další účinkující marketingový manažer Matyáš Ožana.

Úprava

BEATS FOR LOVE

Vstupenky jsou aktuálně v prodeji za 490CZK + poplatky předprodejce. V prodeji jsou i VIP vstupenky, vstupenky do Love kempu a vstupenky na festivalové parkoviště. Veškeré informace pak naleznete na webových stránkách www.b4l.cz nebo na facebook profilu www.facebook.com/beats.for.love.

PŘEDPRODEJ

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.