Vini Vici

UPDATE: Vini Vici vystoupí jen v SaSaZu

S oficiálním vyjádřením přišlo i velké zklamání a zdá se, že tento rok v Praze vystoupí Vini Vici opravdu jen jednou.

Vini Vici a vzestup psy-trancu

Určitě jste si nemohli nepovšimnout jak moc se psy-trance dostal do podvědomí komerčněji zaměřeného publika. Pro srdcaře trancového stylu je něco takového spíš důvod ke stěžování, ale pravda je taková, že elektronická hudba již velmi zasahuje do mainstreamu.
Psy-trance není vyjímkou a jeden z hlavních důvodů rozhodně může být i duo Vini Vici. Jejich track “The Tribe”, remix singlu “Free Tibet” či kolaborace s Arminem van Buurenem Great Spirit zaznamenali obrovský úspěch. Od té doby co výše zmíněné izraelské duo vystoupilo na pražské Transmission se obliba psy-trancu v ČR raketově zvýšila. Nyní se už často setkáváme s názory stylu psy, to jsou helly, bomby, šlapačky nebo psíčko je nejlepší ze všech stylů.

Flash Festival vs. MocNoc

Není divu, že je o tyto umělce velký zájem. Nedávno vyšlo najevo, že by se v ČR měli objevit v roce 2017 (prozatím) dvakrát. Jednou v SaSaZu (29.9.2017) a jednou v rámci Flash Festivalu (31.3.2017). První kdo ohlásil event s Vini Vici byli promotéři ze společnosti MocNoc Music. Dle události na Facebooku s tímto ohlášením přišli již 6.12.2016.
Později se objevilo oznámení od FLASH Events, že ViniVici mají údajně vystoupit i na Flash Festivalu koncem března.
MocNoc ovšem na své události před několika dny vydalo prohlášení, že se izraelské duo objeví v ČR pouze jednou a to 29.9.2017.

Upozornění
Oznámení které vyvolalo všelijaké reakce. Nyní již víme, že tato izraelská dvojka dorazí do ČR jen na jednu z těchto akcí a bude to právě do klubu v Holešovicích. Flash Festival férově informoval své fanoušky a podal přímé vyjádření od managementu umělců. Krátce na to jsme se také dozvěděli, že FF už začal jednat o adekvátní náhradě za zrušené vystoupení.

Bez názvu 2

Bez názvu

Z vyjádření je tedy jasně znát, že oficiálním důvodem zrušení vystoupení psy-trancového projektu na Flash Festivalu jsou “osobní důvody” ze strany David Lewis Productions, resp. Vini Vici.
Velmi zvláštní formulace důvodu, ale to nic nemění na tom, že nyní je to oficiální a Vini Vici na Flash Festivalu nevystoupí. Těšit se na ně můžete 29.9.2017 v SaSaZu.

I tak bychom vám ale doporučili navštívit obě akce, lineupy vypadají parádně!

INFO – FLASH FESTIVAL

INFO – VINI VICI @ SASAZU

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.