Danny Byrd

Danny Byrd – 5 skladeb, které byste měli znát!

Drum and bass legenda Danny Byrd je jeden z hlavních vystupujících na festivalu Beats for Love.
Zařadí se po bok interpretů jako je Sigala, Mark Reeve, Hallucinator a nově také Zatox. Spousta z vás je jistě s jeho diskografií seznámena. Pro vás ostatní je tady 5 skladeb, se kterými byste před jeho vystoupením měli být obeznámeni!

 

Sweet Harmony (feat. Liquid)

Danny v roce 2009 předělal legendární skladbu kapely Liquid. Jeho verze se za tu dobu popularitou skoro vyrovnala originálu.

 

Ill Behaviour

Zatím jedinný Dannyho singl, který v jeho domovské Británii dosáhl na prodejní Top 40. Nemyyslíme si však, že by zrovna jemu záleželo na komerčních hitparádách. V drum and bassovém světě tato skladba navíc sklidila daleko větší úspěch.

 

Tonight (feat. Netsky)

Kolaborace s dalším drum and bassovým velikánem, belgičanem Netsky. Neuvěřitelně chytlavá záležitost a taky jeden z největších hitů pro oba zúčastněné interprety.

 

Get On It (w/ The Brookes Brothers)

Tento kousek prošel v době vydání relativně nenápadně bez povšimnutí, ale by škoda, kdyby byl zapomenut. Kombinace samplu housového hitu “Together” od DJ Falcona a vokálu z rnb tracku “Pony” do drum and bassové podoby dopadla perfektně!

 

Sigala – Easy Love (Danny Byrd Remix)

A nakonec tady máme kombinaci dvou z headlinerů letošního Beats for Love. Jeden z oficiálních remixů prvního hitu Sigaly “Easy Love” dostal totiž na starost právě Danny Byrd. 5. – 8. července 2017 budete v Dolní oblasti Vítkovic dost možná obě verze moci porovnat naživo přímo od obou autorů!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.