Alan Walker

Alan Walker a jeho dva nové remixy

Alan Walker se v roce 2016 ukázal jako jeden z nejlepších “začínajících” umělců. Rok 2017 už teď odstartoval ve velkém stylu.

Kdo by neznal Alana Walkera, mladý producent, který se dostal mezi světové špičky díky svého “Fade” pod YouTube labelem NoCopyrightSounds”, který pak byl přetvořen v nezapomenutelný “Faded”. Poté co se dostal mezi ty nejlepší se mu podařilo zůstat na vrcholech světových hudebních žebříčků ještě několikrát, a to se “Sing Me to Sleep” a “Alone”. Během roku 2016 také vypustil do světa remixy na “Hymn for the Weekend” od Coldplay a “Millionaire” od Digital Farm Animals.

Trocha Future Bass

Rok 2017 tento DJ a producent z Norska odstartoval dvěma novými remixy. Jako první vydal remix “Back to Beautiful” od Sofie Carson, kde perfektně skloubil vokály Sofie a svůj typický melodický sound. Vše to završil future bassovými a “chopovanými” vokálovými částmi a dal tak vzniknout tomuhle neuvěřitelnému remixu.

A trocha Upliftingu

Jako druhý se objevil remix na “After the Afterparty” od Charli XCX a Lil Yachty. Lehce upliftingový remix s hromadou synthů a výraznou melodií. Do toho vokály Charlie XCX a vznikl opravdu zajímavý remix, který má pořád ten podkres Alanových tracků u kterých zůstanete od začátku až do konce.

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.