Maarten Vorwerk

“Zhmotněný duch” Maarten Vorwerk vydal svůj dlouho očekávaný track

A jelikož Maarten není žádné ořezávátko, má jeho track potenciál stát se velkým hitem!

Jeden z našich prvních článků, které jsme pro vás sepsali, byla informace o tom, že Maarten Vorwerk chystá vydání tracku pod svým vlastním jménem. Přátelé, je to tady! Za připomenutí však nejprve stojí, proč se vlastně jedná o takovou novinu. Maarten Vorwerk je totiž nejznámějším (a pravděpodobně také nejbohatším) “ghost producentem” současnosti, tedy producentem, který za nemalý finanční obnos skládá tracky jiným umělcům a ti na něj posléze nalepí vlastní jmenovku a vydávají jej za svůj. Takto u něj nakoupili například dnes už světoznámí DVBBS (Tsunami), Dimitri Vegas & Like Mike (Wakanda), Sandro Silva, Quintino (Epic) nebo Danny Avila. Asi netřeba dodávat, že na vzestupu všech těchto jmen má Vorwerk většinou zcela zásadní podíl.

Žel, ghost producing” je v současnosti velkým fenoménem napříč celou scénou taneční hudby. Existují zde však i jedinci, kteří proti tomuto fenoménu otevřeně vystupují a kritizují jej, jako například dvojice Gareth Emery a Ashley Wallbridge (sám bývalý ghost producent) se svým satirickým projektem CVNT5. A mezi nimi i sám Maarten Vorwerk, který v průběhu posledních několika let na tuto šedou zónu vrhl mnoho paprsků světla a o světě ghost producingu prozradil maximum toho, kolik jen v rámci všech dohod o mlčenlivosti bylo možné.

Maarten, You’re the One!

A teď již konečně k tomu, proč píšu tyto řádky! Na YouTube kanálu labelu Spinnin’ Recordings se včera objevilo oficiální video k tracku nazvaném You’re the One”, na kterém se spolu s Vorwerkem podílel Mazare a vokály přispěl Matthew Steeper. Jde o svěží vokálový počin se spíše trapovým beatem, který následuje zavedenou popEDM formuli”. Já osobně nepochybuji o tom, že v klubech jej v následujících měsících uslyšíme hodně často. Co si o Vorwerkově tracku myslíte vy? A jaký je váš názor na ghost producing?

Zdroj: dancingastronaut.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.