Top 5

Top 5 skladeb týdne – 02/2017

V druhém týdnu roku se nám to s releasy začalo konečně rozjíždět. Tady je Top 5 pecek za uplynulých 168 hodin!

Top 5  2. týdne 2017

Ed Sheeran – Shape Of You (Divolly & Markward Bootleg)

Ed Sheeran se svými novými singly boří rekordy a svět elektronické hudby zareagoval neskutečně rychle. Během jediného týdne se objevily desítky remixů mnoha stylů. Spousta z nich je povedených a jako jednoho reprezentanta jsem vybral skvělou chytlavou verzi od Divolly & Markward. Ti tentokrát upustili od svého typického balkánského stylu a vzali to trochu pohodověji. Navíc je zcela zdarma ke stažení na Soundcloudu!

 

Luciana & Dave Audé – Yeah Yeah (Tom Staar Remix)

Luciana se rozhodla natočit novou verzi svého letitého hitu “Yeah Yeah”, což bylo doprovozeno i několika novými remixy. Ten nejpovedenější udělal Tom Staar, který track předělal v tech housovou zbraň která zničí vše v okolí. Navíc ho Tom poskytl ke stažení úplně zdarma!

 

Will K – Guamo

Australan Will K má za sebou úspěšný rok, kdy vydal několi ktracků na mnoha velkých labelech. V roce 2017 se rozhodl v tažení pokračovat a hned z kraje nabízí pecku “Guamo”. Od ni čekejte progressivní sound říznutý tribálními zvuky, jak jsme u Willa už zvyklí.

 

Dazepark – Rift

Dannicův label Fonk nám opět přinesl to, na co jsme u něj zvyklí. Povedenou groovy big room skladbu, jako dělanou pro hlavní časy klubů a festivalů. Tentokrát od zatím ne příliš známých producentů Dazepark.

 

Antoine Clamaran & Nacho Chapado – Your Love On Me

Antoince Clamaran nám poslední dobou více a více ukazuje, že ještě nepatří do starého železa. Po sérii releasů pod jménem Agua Sin Gas se opět vrací ke svému vlastnímu jménu a přináší nám progressive pecku se samplem od legendární kapely ABBA.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.