Top 3

Top 3 skladby roku 2016 – ProggyBoy

Blíží se konec roku 2016 a tak jsme se rozhodli pro vás připravit i speciální vydání naších “Top X skladeb”. Každý den až do konce roku pro vás jeden z našich DJs vybere Top 3 skladby.

ProggyBoy

Rok 2016 rozhodně byl velmi přínosným pro pole elektronické hudby, opět se maximalizoval počet releasů a scéna je doslova zahlcena hudbou. Já bych vám rád představil tři tracky, které nejsou obyčejné a naopak mne naprosto uchvátili. Není to lehká volba, ale na druhou stranu dnes je již opravdu málo skladeb, které jsou vyjímečné a co mohu říci, rozhodují u mě melodie a pořádné basové linky!
 

1. Above & Beyond – A.I.

Znáte takový ten pocit, kdy paříte a přemýšlíte nad tím, že se vám buďto zastaví srdce, nebo se produpete až do východní Číny? Oba pocity zažívám pokaždé, když slyším tuhle skladbu. Dle mne se dá jen těžko hledat něco, co by tolik bortilo omítku na eventech jako A.I. a naprosto upřímně můžu říci, že tohle je pro mne release roku!


 

2. Seven Lions feat. Vök – Creation

Vždycky jsem si liboval v neobvyklém a tento track takový rozhodně je. Dubstepové prvky v breakdownu dodávají celé skladbě naprostou jedinečnost. Vokál není žádný ohraný ječák (jménem Emma Hewitt), v dropu je to typicky “anjunovské” a díky tomu u mě Creation raketově vzlétla na druhé místo v žebříčku nejlepších tracků roku 2016. Netradičnost = zajímavost a tenhle track obsahuje obojí. Ne každý se vyrovná s originalitou této skladby, ale já bych se v ní nejradši vykoupal, jako kačer Donald ve zlatě.


 

3. Jason Ross – Coaster

Ani se třetí skladbou neopustíme stáj vydavatelství Anjunabeats. Jason Ross by se rozhodně dal nazvat talentem roku, alespoň v tomto labelu. Skvělé releasy ho provázely celý rok, ale jeden z nich byl opravdu speciální. Coaster se vyznačuje velmi silným, až “armadovským” začátkem, připomínající styl Marka Sixmy, později se ale krásně vrací do breakdownu, který přesně určuje, kdo daný track do detailu vyšperkoval. Veškerá gradace, která se přesouvá z breakdownu do dropu je tak silná, že se z toho chce člověku zaslzet. Nikdy nezapomenu na to, co tenhle track dokázal udělat s davem na Beats For Love!


 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.