Top 5

Top 3 skladby roku 2016 – Priest

Blíží se konec roku 2016 a tak jsme se rozhodli pro vás připravit i speciální vydání naších “Top X skladeb”. Každý den až do konce roku pro vás jeden z našich DJs vybere Top 3 skladby.

Priest

Rok 2016 byl rozhodně úspěšný co se hudební úrody týče, alespoň dle mého názoru. Sestavit Top 3 byl pro mě totiž skutečně problém, neboť těch “top” skladeb, ze kterých mám při každém dalším poslechu husí kůži, je zhruba 30. Také proto jsem se rozhodl Top 3 pojmout tak, že všechny tři níže uvedené skladby dávám na první místo a všechny ostatní na místo druhé. Pojďmě se tedy společně podívat na vítěze.

 

1. Arty – Patriots

Naprosto přesně si vybavuji ten pocit, když jsem tenhle kousek slyšel poprvé. O Artyho návratu do stáje Anjunabeats se mi snilo jen v těch nejdivočejších snech a na jaře tohoto roku se to stalo realitou. První Artyho track na Anjunabeats po bezmála dvou letech se tak nesmazatelně zapsal do seznamu mých “srdcovek”. Osobně se mi hudebně možná líbí více v létě vydaná kolaborace s Andrew Bayerem nazvaná “Follow The Light”, ale první track je prostě první track. To je jako první holka, však to znáte.


 

1. Super8 & Tab – Mega

Letošní floorkiller, o kterém se není třeba sáhodlouze rozepisovat. Epický breakdown následovaný neuvěřitelně našlapaným dropem s velmi charakteristickou subbasou. Zároveň je spojen s mým zřejmě nejsilnějším momentem za DJ pultem, když na něj neúnavně pařilo několik stovek lidí při mém setu na festivalu Beats For Love v Ostravě.


 

1. Dannic – Blaze

Dannica sleduji již od jeho začátků ve stínu Hardwella na Revealed Recordings s tracky jako byl např. “Tombo”. Jsem taky velmi rád za to, že se mu z tohoto stínu letos podařilo vymanit a založit vlastní label FONK, ze kterého zatím hltám každy release. “Blaze” je jeden z jeho posledních počinů vydaných pod Revealed Recs a tomu říkám odejít na vrcholu. Pro mě jednoznačně nejlepší Dannicův track za celou jeho kariéru, který poslouchám ob den poslední čtyři měsíce a vždy mě donutí šoupat nohama.


 
To jsou tedy Top 3 tracky za rok 2016, které mne nejvíce oslovily. Jak jsem však uvedl již výše, letošní rok je dle mého mimořádně vydařený a doufám, že ten nadcházející bude vydařený přinejmenším stejně. Tímto mi dovolte vám všem popřát vše nejlepší do nového roku 2017 a hodně tracků s oním magickým “goosebump” momentem 🙂

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.