DJ Snake

DJ Snake a Drake – možná spolupráce?

Vypadá to, že se chystá opět velký collab – tentokrát to nejspíše bude DJ Snake a Drake!

DJ Snake je jedno z největších jmen na poli elektronické hudby. Poté co prorazil se svým hitem “Turn Down for What” tento francouzský producent vypouštěl do světa jeden hit za druhým. Když se v jeho portfoliu objevilo “Lean On” a “Middle”, tak jeho kariéra začala stoupat neuvěřitelnou rychlostí.

DJ Snake je ale také jeden z nejvíce všestranných producentů v oboru. Nebál se spolupracovat s rappery jako JeremihYoung Thug, ale také s popovými hvězdičkami jako je třeba Justin Bieber. Tentokrát si vybral tak trochu někoho mezi popem a hip-hopem. A kdo jiný by to mohl být, než samotný Drake.

Na Twitteru se příspěvek, který naznačoval možnou spolupráci objevil 2. prosince, ale asi po týdnu zmizel. Jediné, co po tomto příspěvku zůstalo, je vlastně už jen zbytek původní zprávy “New Season ~ @Drake” a foto, které u příspěvku bylo a teď už prostě jen tak poletuje po internetu (viz foto v úvodu). Tímhle rozhodně ale ještě více nahypoval fanoušky.

https://twitter.com/djsnake/status/804782558064082944?ref_src=twsrc%5Etfw

Ne, rozhodně neříkám, že je to stoprocentní, rozhodně ani neříkám že je to oficiální, ale podle všeho je to více než možné. Jen si vezměte kolikrát už DJ Snake spolupracoval s hvězdami podobného kalibru jako je Drake a před releasem okolo toho byla jen podobná šuškanice jako teď. Ať už to bude pravda nebo ne, tenhle collab by určitě hodně lidí uvítalo.

photo by: edmchicago.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.