fabricu

ZVEME VÁS: X-MAAS – VÁNOČNÍ MEJDAN VE FABRICU

Někteří se po štědrovečerní večeři a rozbalení dárků dívají na pohádky, někteří se chystají na vánoční mši apod. My pro vás však máme jednu radu, jak se zbytkem večera naložit nejlépe.

Co se děje?

V ostravském klubu Fabric se koná speciální vánoční večírek rezidentního DJe NAMAASe s názvem X-MAAS in Fabric. Na této párty se můžete těšit jak na našlapaný line-up, tak na spoustu dárků, vánoční dekorace a speciální překvapení.

Co se bude dít?

Namaas si na tuto párty pozval spoustu skvělých DJs. Do Fabrciu na vánoce dorazí Bon Finix, kterého určitě všichni dobře znáte, protože patří k nejznámějším českým DJs a v Ostravě nejednou vystupoval. Dalšími vystupujícími budou rezidentní DJs pražského klubu Retro music hall – Dj Mio a krásná Djane Ergee, kteří vás rozhodně nebudou šetřit. Celý line-up pak doplní olomoucký Dj Domez a další rezidentní Dj Fabricu Mathiass O’zana.

Budou i dárečky?

Jak jsme zmínili, tak na akci můžete získat spoustu dárků a můžete se těšit na speciální překvapení. Jaké dárky a co je to za překvapení vám neprozradíme, protože se to dozvíte v události, kde se bude vše postupně zveřejňovat.

UDÁLOST: www.facebook.com/events/1620952048206911

Nevíme jak vy, ale my 24.12. večer rozhodně vyrážíme na tento skvělý mejdan a doufáme, že se tam všichni potkáme!

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.