Marshmello

Marshmello? Kým ve skutečnosti je?

Jeden z nejpopulárnějších a nejznámějších DJs dnešní scény, to je bez pochyby Marshmello. Ale kdo se vlastně skrývá za tou maskou?

Marshmello = ?

Fanoušci tohoto tajemného DJe a producenta strávili hodiny pátráním po tom, kdo se skrývá za úsměvnou maskou a kdo to ve skutečnosti je. Díky Skrillexovi a jedné narozeninové party je již od května pravda na snadě. Kdo by tedy ještě nevěděl, kým tajemný DJ ve skutečnosti nejspíše je, čtětě dále!

Marshmello je totiž Dotcom. Díky Skrillexovi, který v květnu postnul níže uvedené video na své sociální sítě, ukazující jeho, Gettera, Ookaye a Jauze jak oslavují Marshmellovi narozeniny a to 19. května. Není to tedy žádná náhoda, že Dotcom taktéž slaví své narozeniny 19. května.

Jaká je tedy pravděpodobnost, že by maskovaný DJ byl někdo jiný, když mají s Dotcomem společné stejné tetování, stejné křestní jméno a dokonce i stejný datum narození? Dle nás téměř nulová.

Díky těmto skutečnostem se tedy můžeme celkem bezpečně dočkat i toho, že Marshmello shodí svou masku a dočkáme se oficiálního odhalení.

zdroj: edmthrones.net
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.