Calvin Harris

Calvin Harris nominován na BBC Music Awards

Bude Calvin Harris umělcem roku 2016? To rozhodne BBC Music Awards!

Calvin Harris a jeho první miliarda

Calvin Harris opět reprezentuje elektronickou taneční hudbu na světové scéně. Tentokrát na BBC Music Awards 2016, kde je nominován na prestižní cenu “Artist of the Year”. Tato zpráva byla ohlášena jen den poté, co Calvin dosáhl 1 miliardy zhlédnutí na YouTube u videa, na kterém s nim spolupracovala RihannaThis Is What You Came For.

BBC Music Awards

BBC Music Awards začnou v pondělí 12. prosince a Calvin to rozhodně na udílení cen nebude mít jednoduché. Bude stát proti hudebním velikánům jako jsou Adele, Coldplay, Jess Glynne a dokonce i David Bowie, kterému by udělili cenu post mortem. Každopádně už to, že byl na tuto cenu nominován je obrovský úspěch a má i dost velkou šanci ji vyhrát, když se podíváte na jeho úspěchy za rok 2016

Udílení proběhne v ExCel London a budou se udělovat ceny ve třech kategoriích. Další dvě kategorie budou Radio 1’s ‘Live Lounge Performance of the Year’ a Radio 2’s ‘Album of the Year’. Organizátoři všem slibují, že během udílení budou velká vystoupení, na kterých se ukážou jména jako John Legend, Zara Larsson a další.

View this post on Instagram

Thank you to the BBC awards 🙌

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris) on

Zdroj:weraveyou.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.