EDMANIA

EDMANIA – Omnia & Jerome přináší last info

Již tento pátek se ve slovenském Trenčíně uskuteční další edice festivalu EDMANIA. My vám přinášíme poslední informace a pár slov od vystupujících hvězd.

edmania

Omnia: “Za hodně vděčím Arminovi”

Ukrajinský DJ a skvělý producent Omnia se nechal v rozhovoru slyšet, že za hlavní úspěch své kariéry považuje především support od Armina van Buurena. Konkrétně se jedná o podepsání se pod vydavatelství Armada Music, opakovaný support tracků v ASOTech a v první řadě o track “The Fusion“, kterým Armin otvíral většinu svých setů v roce 2012.

Omniova cesta k úspěchu trvala pěknou řadu let. V roce 2007 objevil ten správný směr hudební produkce kterým se chce vydat a největší úspěch slavil až o 5-6 let později, kdy získal obrovský aplaus za tracky jako “The Light” či již zmíněná “The Fusion“. Recept na úspěch dle něho tkví v tom, že musíte věci dělat tak jako to dělají ostatní úspěšní umělci, ale ještě o stupeň lépe a ve svém vlastním stylu. Hlavní je prý vždy originální a osobitý sound daných produkcí.

edmania

Jerome Isma-Ae: “Původně jsem chtěl být astronautem”

Což se v podstatě částečně povedlo, jelikož díky Jeromovým trackům hodně lidí zažije astrální výlety po galaxii 🙂 Dále se Jerome Isma-Ae svěřil, že na EDMANIA vyzkouší i celkem 5 nových nevydaných tracků. My pevně věříme, že zazní i jeho remix na track “Nana” od finského producenta Orkidea. O tomto tracku se tvrdí, že při jeho rytmech se dav vlní v obzvláště sexy pohybech. Je zároveň jedním z umělců, které lze jen těžko zaškatulkovat do nějakého přesného stylu a to se nám líbí. Sám o sobě ovšem tvrdí, že nejblíže je mu pravý progressive house.

EDMANIA – LAST INFO

Nyní už si Vás dovolíme pouze upozornit na poslední důležité informace před eventem jako takovým a to formou obrázků. Jedná se o afterparty, plánek areálu, timetable a úplně na konci – důležité odkazy.

Aktuální informace na FACEBOOK EVENTu ► http://bit.ly/EDMANIA2016
PŘEDPRODEJ LÍSTKŮ ► http://bit.ly/EDMANIA2016_tickets

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.