Top 5

Top 5 skladeb týdne – 48/2016

Ani v 48. týdnu interpreti a labely nezaháleli a přinesli nám spousty nové hudby. Tady máte to nejzásadnější!

Top 5  48. týdne 2016

Tom Staar feat. Martina Camargo – Me Sueno

Tom Staar založil společně s Kryderem letos v létě label s názvem “Cartel”, ale až teď na něm vydává svůj první track. “Me Sueno” obsahuje pro label typický latino vokál a jak jsme u Toma zvyklí, jedná se opět o mimořádně kvalitní záležitost.

 

Eddie Thoneick & Kryder feat. John Julius Knight & Roland Clark – House Music

Kryder také tento týden nezahálel, ale místo nějakého z vlastních labelů tentokrát navštívil věhlasné vydavatelství “Subliminal“. “House Music” je už několikátou kolaborací s Eddie Thoneickem a obsahuje také legendární acapelu od Roland Clarka. Track navíc vyšel ve dvou verzích. “Main Mix” je spíše groovy a melodický, zatímco “Deep Mix” více potěší fanoušky temného tech housu.

 

HI-LO & Sander van Doorn – WTF

Vokály z megahitu “Star 69” od Fatboye Slima byly použity už milionkrát, málokdy však originálním způsobem. Oliver Heldens a Sander van Doorn však dokázali, že to není nemožné! U této předělávky kombinující zvuky future housu a tech housu, rozhodně ani fanoušci originálu nebudou vypínat zvuk.

 

Chris Lake feat. Dances With White Girls – Operator (Ring Ring)

Doby, kdy Chris Lake dělal melodický progressive house, už jsou dávno pryč. Poslední dva roky se věnuje trošku housovější tvorbě, která kombinuje prvky tech housu s komerčnějším house soundem a tím může spoustě posluchačů otevřit nové obzory. Jeho nový track “Operator” v tomto styu přesně pokračuje. Dances With White Girls ho navíc doplnili vokálem, který se vám nenávratně zavrtá do hlavy.

 

Nari & Milani – Epsilon

Italská dvojka Nari & Milani nám už několikrát ukázala, že jim není cizí skoro žádný elektronický žánr. Tentokrát přišli se skvělou progressive záležitostí “Epsilon”. Track obsahuje legendární sampl z tracku “Your Love“, který stvořil Frankie Knuckles, samotný zakladatel house music.

Tak a další Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra Vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne.

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.