Sigala je první oznámený headliner Beats for Love 2017

DJ a Producent, kterého znáte z vašich oblíbených rádií se představí jako jedna z hlavních hvězd 5. ročníku festivalu Beats for Love!

Kdo?

Tvůrce megahitů Easy Love, Sweet Lovin nebo Give Me Your LoveJohnem Newmanem, které mají stamilióny zhlédnutí vystoupí poprvé v ČR!

Ještě jednou, kdo?

Sigala vlastním jménem Bruce Fielder je britský producent a DJ, který se do podvědomí celého světa dostal v roce 2015 svým debutovým singlem Easy Love, ve kterém se objevují samply tracku ABC od Jackson 5. Tato skladba debutovala na 71. příčce UK single chart a hned další týden vystřelil na 1. pozici!

Jeho další celosvětově úspěšné hity byly Sweet Lovin a Say You Do, na kterém spolupracoval s vokalistkou Imani Williams a DJ Freshem! Proslýchá se, že aktuálně pracuje na svém debutovém albu, ale mezitím stačil vydat další track Give Me Your Love, kde vokál obstarala další obrovská hvězda, a to nikdo menší než John Newman!

Akční vánoční balíček vstupenek
Akční vánoční balíček vstupenek

Aha a kdy?

V roce 2017 vystoupí Sigala na main stage a sice v sobotu 8.7. Termín bude samozřejmě upřesněn až ve finálním line-upu dané stage. Lístky můžete kupovat v předprodejním vánočním balíčku za akční cenu zde. Vánoční balíček dvou vstupenek je v prodeji od 1.12. do 24.12.2016 nebo do vyprodání zásob, tak pospěšte!

Překvápko na závěr

Dnes jsme měli možnost nahlédnout do přísně střeženého zákulisí festivalu a zkusili jsme pro vás vyfotit, jak vzniká již tradiční srdce, které každý rok dotváří celou akci. Ti pozorní z vás si jistě všimli, že se jeho vzhled každým rokem mění, tak tady máte alespoň hrubou představu o tom, jak bude vypadat příští rok!

Rozpracovaný návrh "srdce" festivalu Beats for Love 2017
Rozpracovaný návrh “srdce” festivalu Beats for Love 2017
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.