Top 5

Top 5 skladeb týdne – 47/2016

Do Vánoc zbývá zhruba měsíc ale ani blížící se svátky nezastavily interprety a labely od vydávání hudby. Podívejte se co nejzajímavějšího přinesl minulý týden. Tentokrát tu máme samé legendy elektronické scény!

Top 5  47. týdne 2016

Martin Solveig feat. Ina Wroldsen – Places

Martin Solveig by se dal nazvat takovou malou továrnou na hity. V tom novém, nazvaném “Places” zvolil trochu pohodovější tempo, než u něj bylo poslední dobou zvykem, což ale songu neubírá na chytlavosti. Užijte si tento track ještě předtím, než bude slyšet několikrát denně v každém rádiu!

 

DC Breaks – Never Stop (Mark Knight & D.Ramirez Remix)

Drum and bassové duo DC Breaks zaznamenalo se svým trackem “Never Stop” ve svém oboru docela velký úspěch, který je dovedl k nápadu, přiblížit track i posluchačům rovných beatů. K tomu si nepozvali nikoho menšího než těžké váhy house scény – Marka Knighta a D.Ramireze. Ti se své nelehké role zhostili bravurně a předělali track do perfektní čistě housové tepačky.

 

Pryda – Choo

Eric Prydz nelení a po novém EP jeho technařského alter-ega Cirez D dává vědět i s jeho pure progressive projektem Pryda. Nový release obsahuje celkem tři tracky (o kterých jsme se okrajově zmínili už ZDE), které všechny stojí za to, ale nejvíce si zaslouží vyzdvihnout dlouho očekávaná záležitost s jendoduchým názvem “Choo”. Od track ale nic jednoduchého nečekejte, jedná se o osmiminutovou, progresivní a do detailu propracovanou záležitost, jak jsme u Erica zvyklí.

 

Armand van Helden – OZ Moses

Legendární Armand van Helden vydal tento týden své první album po devíti letech, kterého se ujal hudební gigant Spinnin’ Records. To dostalo název “Extra Dimensional” a obsahuje 13 tracků včetně už známých singlů “Wings” a “Know Thyself”. Album jako celek je velmi povedené a míchá vlivy 90. let s moderním housovým zvukem. Jedním z nejzajímavějších tracků na albu je “OZ Moses”, ve kterém skvěle graduje tempo a navíc ho na albu najdete ve dvou různých verzích.

 

Armin van Buuren & Orjan Nilsen – Flashlight 

Kolaborace Armina a Orjana Nilsena dopadla přesně jak byste očekávali. Spojení vlivů trancu a big roomu bylo obohaceno i tribálními zvuky a pro oba interprety typickým melodickým breakdownem. Zarytým tradičním trancerům track nedoporučujeme zapínat, ostatní si ho ohulte na maximum.

 
Našli jste si i tentokrát v našem výběru track, který vás dostal? Hned v úterý se můžete těšit na další hlasování.

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.