EDMANIA

6 DJs kvůli kterým stojí za to jet na EDMANIA!

Poměrně mladá akce, která se velmi rychle vyšvihla mezi nejlepší akce ve střední Evropě. Akce, která přinesla příjemné organizační změny pro promotérství akcí. Akce, která vozí skvělá jména. To vše a více vám nabízí EDMANIA.

EDMANIA

Všichni to známe – čekání na lineup, po jehož zveřejnění se většina z nás rozhoduje, zda-li na akci vyrazit či ne. Lineup slovenského eventu EDMANIA je již velmi dlouho znám. Nemusíme nijak zvlášť upozorňovat na to, že se naši sousedé opravdu vyšvihli a lineup je poměrně božský.

Připravili jsme si pro vás výběr 6ti DJs, kvůli kterým rozhodně stojí za to vyrazit 9.12.2016 do Trenčína a užít si tuhle megalomanskou pařbu!

Sander van Doorn

Absolutní legenda elektronické hudby, kterou není třeba dlouze představovat. Zakladatel DOORN Records a autor mnoha absolutních hitů na poli taneční hudby. Před několika lety se objevil i na halovce Transmission a v té době rozsekával publikum tech-trancovým stylem. Jeho hudba se od té doby proměnila, ale stále se jedná o vynikajícího Sandera, tak jak ho známe.

 

Alexander Popov

Slovenský debut si odbyde i Ruský producent Alexander Popov. Nechal se slyšet, že jeho nejoblíbenější track je “Who Wants To Live Forever” od skupiny Queen. My jsme si ale jisti, že během jeho debutu na slovenském území zazní jiné z jeho oblíbených pecek. Inspirován duem Cosmic Gate se Alexander vyžívá v produkci tvrdých beatů a melancholických chorálů. Bude to nářez!

 

Jochen Miller B2B Husman

Neobvyklé a originální spojení dvou DJs a producentů, které se prvně objeví právě na tomto festivalu. Jejich spolupráce započla poměrně nedávno a to během tvoření Jochenova remixu na track “Everything Is Beautiful“, který nemá být jejich posledním počinem. Jochen se pohybuje ve světě hudby už od mala, jelikož jeho otec vlastnil klub v Holandsku. Zažil toho již mnoho, i třeba to, že si fanoušek nechal vytetovat jeho podpis a to přímo na břicho!

 

Jerome Isma-Ae

Producent a DJ pocházející z Německa, který se pyšní velmi osobitým soundem. Tvrdé beaty, nádech techna a “šlapací” tempo. To vše a mnohem více se dá očekávat od tracků tohoto sympatického chlapíka. Vydává na světových labelech, spolupracuje i s legendami Above & Beyond a patří k matadorům taneční scény. Různé experimenty s novými zvuky a prolínání stylů – to je jen jedna z mnoha specialit, kterou vás rád překvapí.

 

Martin Michniak

Přijde nám naprosto správné vytyčit i jedno z domácích jmen, které vás bude bavit (nejspíše) během prvních hodin celého večera. Martin Michniak patří ke jménům, která pomalu ale jistě rostou k výšinám slovenské scény. Zaměřuje se především na styl progressive trance a jeho sety jsou protkané releasy ze slavného Coldharbour Recordings, očekávat se ovšem dá i pořádná nálož bigroomu!
 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.