Top 5 skladeb týdne – 45/2016

Denně vychází tisíce tracků různých žánrů a někdy je problém se v nich vyznat. V této nové pravidelné rubrice se vždy podíváme na to nejzajímavější, co za uplynulý týden vyšlo, abyste měli výběr jednodušší. Tracky v této rubrice budou vždy ty, které opravdu stojí za to! Začínáme s 45. týdnem roku 2016.

Top 5  45. týdne 2016

MEG \ NERAK – KUSH
Toto ruské duo všichní známe hlavně díky energickému progressive housu. Poslední dobou však začli trochu experimentovat i s dalšími styly. Po trapovém remixu megahitu “Panda” od Desiignera přichází bass house v podobě tracku “Kush”. Ten je navíc na jejich Soundcloudu ke stažení zcela zdarma, takže by byla škoda si track nezařadit do své kinihovny!

Teamworx & Thomas Feelman – Whisper
Dannic založením labelu “Fonk” a vymaněním se ze stínu Hardwellova ega uskutečnil nejlepší rozhodnutí svého života. Labelu se skvěle daří a vydává kvalitní groovy tracky. Tento týden label vydal track s názvem “Whisper“, kolaborace dua Teamworx a producenta Thomas Feelman. Track ve vokálech sampluje legendární “Goodlife” od Inner City a rozhodně nenechá žádný parket v klidu!

 

Camo & Krooked – If I Could ft. Joe Killington
Další track potěší hlavně milovníky zlomených beatů. Rakouské duo Camo & Krooked asi není třeba představovat, jelikož je známé i lidem, kteří se na drum and bass vyloženě nezaměřují. Pánové na příští rok chystají album, které ponese název “Mosaik” a tento týden z něj vypustili první vlaštovku. Jmenuje se “If I Could” a nese se v jejich typickém minimalistickém soundu, který perfektně doplňují vokály Joe Killigtona.

 

Oliver Heldens feat. Ida Corr – Good Life
Ollie se tentokrát spojil se zpěvačkou Ida Corr, kterou si jistě pamatujete z tracku “Let Me Think About It” s Fedde Le Grandem. “Good Life” je perfektní funky záležitostí, která má šanci stát se i rádiovým hitem.

 

The Weeknd feat. Daft Punk – Starboy (Kygo Remix)

Fenomenální kolaborace Daft Punk se zpěvákem The Weeknd se už dočkala tuny bootleg remixů, ale jediným producentem, který měl tu čest vytvořit oficiální remixovou verzi, se stal Kygo. Tentokrát však nechal svoje typické flétny doma a tracku zanechal jeho záhadnou, temnou atmosféru. Zároveň však můžete stále slyšet Kygův typický sound.

Který z tracků nejvíce zaujal vás? Nebo máte úplně jiného favorita? Dejte nám vědět v komentářích!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.