Armin van Buuren ohlašuje největší Armin Only v historii

Armin van Buuren je absolutní legendou. Jeho hudba je legendární. Jeho život je legendární. Nyní se i jeho show “Armin Only” stane legendární. Kdy? Kde? Lístky? Vše víme!

THE BEST OF ARMIN ONLY

Přesně v momentě, kdy už si říkáme, že Armin nemůže jít výše, nám dokáže přesný opak. Dne 10.11.2016 ohlásil AvB svůj další obrovský krok, kterou bude velmi specifická show Armin Only.

Výše zmíněnou show a její koncept zajisté všichni známe a dle Armina nyní nadešel ten správný čas se ohlédnout za všemi jeho solo vystoupeními. Světová superstar, která má za sebou 20 let kariéry za mixem po světových turné nyní přináší své největší vystoupení za celá dvě desetiletí – Best of Armin Only.

Armin van Buuren 13.5.2017 vystoupí v masivní Amsterdam Arena v jeho rodném Nizozemí. Bude se jednat o neuvěřitelnou hudební cestu, která fanoušky vezme skrze všechny etapy 20 let trvající kariéry této hvězdy. Paradoxně k názvu tohoto masivního vystoupení, se AvB neobjeví během noci sám. Po jeho boku vystoupí množství umělců, kteří s ním za všechny ty roky vystupovali na těchto shows po celém světě.

Světový předprodej prvních vstupenek začne 24. listopadu a více informací můžete najít ZDE.

zdroj: trance.news
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.