Bývalý člen SHM Steve Angello čelí obvinění za podvod

Čas od času se na poli hudební scény objeví i nějaká ta fraška či kauza, která má právní podtext. Takovéto záležitosti nyní potkaly bývalého člena projektu Swedish House Mafia – Steve Angello.

Steve Angello obviněn a souzen

Známý umělec a bývalá součást svaté trojice (čti Swedish House Mafia) Steve Angello se nyní ocitl v hlubokých vodách právního světa. Momentálně čelí obvinění z “porušení obchodních kontraktů, podvodu a zločinů proti správě nemovitostí”. Tato zmíněná obvinění proti němu vznesl jeden z jeho kolegů – umělec a bývalý obchodní partner – a požaduje odškodnění ve výši 12,9 mil. dolarů.

Dle deníku Expressen se právníci výše zmíněného bývalého obchodního partnera nechali slyšet, že činy Steva Angella: “byly záměrné, úmyslné a moc dobře věděl, že dané jednání poškodí žalobce“. Mimo to se také vyjádřili, že Steve se několikrát pokusil dané informace pošpinit různým mlžením a lhaním.

Sám Steve vydal k těmto obviněním prohlášení:

“Žaloba jako taková je velmi chabá a plná lží a výmyslů. Příliš nad tímto nepřemýšlím, pokud by se opravdu stalo něco vážného, musel bych o tom dobře vědět. Je mi to jedno. Neexistují žádné pevné důkazy.”

Ke svému vyjádření také dodal, že již proti žalobci také uplatnil příslušné právní kroky. Případ nyní bude řešit Vrchní soud v Los Angeles.

zdroj: ravejungle.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.