Club Life 500 – Tiësto a jeho 6-ti hodinový set

Tiësto definitivně patří mezi legendy celého hudebního světa. Již bezmála 10 let pravidelně vydává radioshow Club Life a my máme jeho set z jeho 500. edice.

Tiësto 47, Club Life 500

Club Life se datuje až do roku 2007, kdy Tijs Verwest s touto show začal. Nedávno došlo na 500. vydání a Tiësto ho oslavil s veškerou grácií, když odehrál 6-ti hodinový set.

Celý event byl monumentální show uskutečněnou v Holandské Ziggo Dome aréně. Místo, které svou akustikou patří k těm nejlepším na světě. Místo, kam míří veškeré hvězdy, pokud chtějí vystoupit na perfektní úrovni.

Set, který poté Tiësto předvedl, byl už jen třešničkou na dortu. Během vystoupení se na stage objevili i například Hardwell, či duo Chainsmokers, aby žijící legendě popřáli k jubileu radioshow.
Zazněly legendární tracky jako “Lethal Industry“, “Adagio For Strings” nebo “Kaleidoscope“.

6-ti hodinový set

Tiësto se v nedávných rozhovorech zmínil i o tom, že mu chybějí dlouhé sety. Vystoupení, ve kterých DJ opravdu může poskytnout pravý hudební zážitek svému publiku.

Po poslechu jeho 6-ti hodinového setu musíme souhlasit s Tijsovým tvrzením. Obzvláště v těchto dobách, kdy je tak běžné “nacpat” vystoupení DJs do jedné hodiny.

Spektakulární zážitek, kterým Tijs Verwest ohromil své fanoušky, si můžete poslechnout zde:

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.