Soundcloud

Soundcloud přichází s novinkou, která není ničím novým

Známý a poslední dobou často omílaný server www.soundcloud.com, který má za sebou excesy jako např. mazání tracků jejich vlastním autorům, opět zasahuje.

Soundcloud = Internet Explorer streamovacích služeb

Na Soundcloudu se čerstvě objevila nová funkce, která uživatele upozorní na tu hudbu, kterou v nedávné době poslouchali. Celý web se tak stává uživatelsky příjemnější a přináší jednodušší cestu k poslechu oblíbených tracků.

Nejspíše byste řekli, že se jedná o příjemnou změnu k lepšímu. Ta ale při pohledu na veškeré ostatní problémy tohoto webu doslova zaniká. Většinový názor nadále přetvrvává a to je ten, že vývojáři by se měli soustředit na jiná slabá místa, než je historie přehraných tracků. Více se dočtete např. zde.

Historii přehraných tracků všichni dokážeme ocenit. Možná už jen proto, že jsme na ni několik desetilí zvyklí například z legendárního Winampu. Proto vlastně Soundcloud nepřišel s ničím novým. Ne nadarmo se říká, že “tonoucí se stébla chytá”, v tomto případě však jako by se se koráb kdysi největší streamovací služby na světě dál rychle potápěl.

zdroj: youredm.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.