Spolupracují Tiësto a Armin van Buuren na novém hitu?

Dva velikáni hudební scény se údajně setkali ve studiu. Máme pro Vás horké novinky o možné spolupráci Armin van Buuren & Tiësto.

Dva králové – Tijs & Armin

Před několika měsíci se setkali během Kingsday v Nizozemsku. Dva muži, dva králové taneční scény. Tiësto a Armin van Buuren – jména, která zná naprosto každý. Během Kingsday si určitě mezi sebou ledacos řekli o hudbě, muselo proběhnout i několik konverzací ohledně celé scény, ale kdo by si pomyslel, že se údajně rozhodli stvořit společný track? Navíc společně s vokálistkou Sophie Ellis Bextor. My vám přinášíme preview diskutované kolaborace, který se objevil na YouTube.

Rozdíly stranou?

Když se podíváme do minulosti, tak největší “bitva” o pozici DJské jedničky na světě odjakživa probíhala právě mezi těmito dvěma DJs. Většina fanoušků se přiklání k tomu, že přibližně roku 2008 Armin zvítězil na poli trancu a tento žánr si “přivlastnil”.

Faktem zůstává, že i Tiësto svým způsobem zvítězil. Změnil totiž svůj styl a posunul se jiným směrem. Nyní je nejspíše právě on tím více populárním DJem, když vezmeme v potaz celou taneční scénu. Bezpochyby je větší “superstar” nebo jak by se v tuzemsku řeklo “celebritou”.
Zjednodušeně řečeno však rivalita této dvojice skončila v okamžiku, kdy Tiësto definitivně opustil trancovou scénu.

V jejich údajné kolaboraci můžeme zřetelně rozeznat několik trancových pasáží a track samotný získal více než 43 000 zhlédnutí za méně než 3 týdny.

Co si o tom myslíte vy? Taky máte takový vnitřní pocit, že jste vždy chtěli, aby se tohle stalo skutečností? Nebo je to až příliš skvělé na to, aby to byla pravda? 🙂

armin&tiesto
zdroj: trance.news

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.