Skrillex na účet Deadmau5e: “Je to kretén”

Deadmau5 a jeho brutální upřímnost je velmi známá, ne každému je však po chuti a Skrillex nyní vystoupil proti “mrtvé myši” několika ostrými slovy.

Deadmau5 = tyran a kretén

Sonny Moore aka Skrillex nedávno vyjádřil své znepokojení nad ne příliš přátelskými projevy Deadmau5e. Konkrétně měl na mysli jeho slovní útok směřovaný na vycházející EDM hvězdu – Marshmello.

V interview pro magazín Complex Skrillex popisuje situaci tak, že se Deadmau5 choval jako “a fucking bully” (“pitomý tyran” či “šikanátor”), když nazval Marshmello doslova “otravným” a jeho fanoušky “hluchými ovcemi bez mozku.”

“Je to smutné, protože nejde změnit to, jaký Deadmau5 je,” pokračuje Skrillex. “On ví, že je kretén a sám sebe takto oslavuje. Myslím si, že se za to stydí. Na veřejnosti je to úplně jiný člověk než v osobním životě. Nedávno mi posílal soukromou zprávu ve stylu “když bys někdy potřeboval s někým mluvit, potřeboval přítele, jsem tady pro tebe”. V soukromí je mnohem víc citlivější, ale na veřejnosti je to prostě někdo jiný.”

Mentor a žák

Deadmau5 a Skrillex mají dlohou společnou historii. Deadmau5 byl totiž něco jako mentor této mladé hvězdy, když se prvně začala objevovat na scéně elektronické hudby. K překvapení všech toto není jejich první vzájemná provokace. Minulý rok měli silnější výměnu názorů ohledně Skrillexovy spolupráce s popovou hvězdou Justinem Bieberem.

Deadmau5

Sonny Moore v interview také uvedl, že důvodem Deadmau5ovy online agrese může být žárlivost: “Možná je to tím, že jeho hudba není tak ambiciózní; myslím si, že má strach vystoupit ze svých zajetých kolejí.” Na závěr interview poté ještě dodal: “Ale pokud se někdo jiný pokusí udělat něco nového a uspěje s tím? Mám spoustu dalších nepříliš úspěšných tracků, ale o těch se Deadmau5 nikdy nezmíní, víte kam tím mířím? Vždy mluví jen o věcech, které mají úspěch.”

zdroj: djmag

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.