Tropical house párty Lambastica poprvé v Ostravě!

Léto míří do klubu Fabric. Tropical house párty Lambastica  poprvé v Ostravě!

Zhruba před dvěma lety se v Brně objevila párty, která vyniká svým žánrem i atmosférou. Dnes jí navštěvují stovky lidí nejen v Brně, ale také v Žilině. V sobotu 15. 10. vypukne Lambastica poprvé v Ostravě. Vyhlášený taneční klub Fabric si podmaní rytmy tropical house, deep house a indie dance.

Letní atmosféra, kterou jinde nenajdete

Pokud si toužíte zopakovat prosluněné léto a dovolenou u moře, pak je tahle párty pro vás jako dělaná. Lambastica sází na bezstarostnou atmosféru protančených nocí na pláži. Precizně vymyšlená hudební dramaturgie nabídne jak nejznámější tropical housové hity od jmen jako KYGO, Lost Frequencies, Sigala nebo Felix Jaehn, ale také méně známé remixy, které však neztrácejí na šťavnatosti. Menu okoření žánry, které si nacházejí stále více fanoušků: melodický deep house, radostné nu disco i zasněný indie dance.

Vychytaný lineup

Za mixem se během noci vystřídají celkem 4 DJs. Nejzkušenějším je bezpochyby slovenský Papa Django , který si za svou kariéru zahrál nejen na velkých letních festivalech jako Pohoda či Grape, ale také v klubech exotických zemí jakými jsou Mexiko či Japonsko. Dále se DJskou kazatelnu postaví energická ostravská dvojice Karl & John a pečlivý selektor Dr. Zeppelin.

Dechberoucí vizualizace

Kromě hudebního programu organizátoři chystají stylové dekorace a tematické videoprojekce od brněnských kreativců Visualove. Akce začíná ve 21:00 a vstupenky jsou již v předprodeji u osobních prodejců. Aktuální informace najdete na facebookové události.

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.