Steve Aoki a jeho smrtonosné show

Steve Aoki a jeho shows jsou jednak velmi originální, velmi šílené a bohužel i velmi nebezpečné. Lidé na nich umírají a jiní jdou sedět, např. Miguel Ángel Flores

5 úmrtí = 4 roky

Promotér zodpovědný za 5 umrtí na show Steva Aokiho v Madridu v roce 2012 byl odsouzen k trestu odnětí svobody.

Miguel Ángel Flores, hlavní promotér show Thriller Music Park, byl odsouzen za hrubou nedbalost, zabití a 29 zranění. Dle Španělského deníku El Mundo obdržel maximální možný trest v dané sféře – čtyři roky vězení.

Sedm dalších lidí bylo taktéž zapojeno v dané kauze a byli žalování za stejné činy, ale všichni, včetně mediků a bývalého vedoucího policie v Madridu, byli zproštěni všech obvinění.

Vyprodáno = Nevyprodáno

Katia Esteban, Cristina Arce, Rocio Oña, Belén Langdom a María Teresa Alonso  byli zabiti 1. 11. 2012 během paniky v Madrid Arena. Madridský soud se vyjádřil, že daná úmrtí byla (částečně) způsobena prodejem dalších lístků i po vyprodání daného prostoru pro 6000 osob. Jeden ze svědků dokonce uvedl, že několik nouzových východů bylo uzavřeno.

Výsledek rozsudku je mimo jiné i takový, že Flores již nikdy nesmí pořádat či organizovat jakékoliv akce.

Toto rozhodně není jediný incident, který se objevil na některé ze shows Steva Aokiho. Ve stejném roce si žena zlomila vaz poté, co DJ skočil ze stage do davu, letos se na jedné ze show v Norsku zase zřítila střecha.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.