Darude vypískán na Twitchconu – nezahrál Sandstorm

Sandstorm je jeden z legendárních tracků, který zná naprosto každý. Známá legenda tento track projednou nezahrála a sklidila opak ovací.

Sandstorm nezazněl

Darude se dočkal pozvání na event TwitchCon a jeho fanoušci čekali nejspíše jen na jediné. Ovšem známá hitovka nezazněla. K velkému překvapení všech, kteří se dorazili podívat a kteří znají jen a jedině Sandstorm. Každý s tím doslova počítal a nemilé překvapení získalo nemilé reakce.

Darude začal svůj set s naprosto plným davem, který se ovšem začal rozptylovat, když stále nedocházelo na ten jediný track.

Dle Mika Diva, fanoušci začli být doslova nas*aní, když Darude “nedropnul” ten jedinečný hit, který mu (dle nich) získal vystoupení na této akci.

Pro lepší představu přidáváme reakce ze serveru Twitter.com

https://twitter.com/SirenMika/status/783193934344310784?ref_src=twsrc%5Etfw

A ve finále došlo i na nejhorší – to co zbylo z velkého davu, Darudeho vyprovodilo ze stage bučením.

A pro doplnění informací jako takových – Darude druhý den hrál na jiném eventu, zahrál skvělý set a hádejte co se v něm objevilo? Ano – Sandstorm 🙂

UPDATE: Darudeho jsme “nechtěně” označili na našem facebooku při zveřejnění článku. Byl rozhozený z toho, že jsme tuto informaci předali dál. Tak jsme jej požádali o vyjádření a toto nám napsal:

darude-statement

V podstatě netvrdí, že by se nic takového nestalo. Original Mix skutečně nezazněl a pár lidí to nejspíše rozhodilo. Dá se ale předpokládat, že to nebude tak žhavé, jak se všude tvrdí.

Darudemu samozřejmě přejeme jen to nejlepší! A nic mu nevyčítáme!

 

zdroj: youredm.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.