Mixed In Key 8 přichází s řadou vylepšení

Nová verze populárního softwaru pro Dj’s Mixed in Key 8 má grády!

Mixed in Key 8

Pravděpodobně největší upgrade tohoto softwaru od jeho první verze přináší editovatelné cue body, patentovaný waveform, který odděluje beaty od zbylých hudebních dat a vylepšený ID3 tag editor. Pokud jste uživatelem předchozí verze 7, upgrade dostanete zdarma.

mixed-in-key-8-phil-morse-1204x642

Co je nového?

Na první pohled je zřejmé, že podstatně vylepšený přibližovatelný waveform velmi dobře spolupracuje s taktéž vylepšenými a editovatelnými automatickými cue body. Ano, čtete správně. Mixed In Key nyní bude na základě analýzy celé vaší kolekce sám umisťovat cue body tam, kde je vyhodnotí jako užitečné.

Tyto bude posléze samozřejmě možné upravit či úplně odstranit. Stejně jako v předchozích verzích se všechny cue body uložené v Mixed In Key automaticky zobrazí také v programech Traktor a Serato.

mixed-in-key-8-1204x683

Dalším velkým přídavkem do Mixed In Key 8 je tag editor, který ve své podstatě vznikl zakomponováním programu MetaBliss (samostatný ID3 tag editor k předchozím verzím Mixed In Key) přímo do Mixed In Key.

Je Mixed In Key stále k něčemu dobrý?

I přes to, že většina DJského softwaru dnes již standardně obsahuje detekci tónin, žádný z nich není tak spolehlivý a přesný jako Mixed In Key. Společně se všemi vylepšeními, které přinesla nejnovější verze, se stále jedná o nesmírně užitečný software pro DJe, kteří na své kolekci pracují ještě před tím, než vyrazí do klubu.

Zdroj: digitaldjtips.com

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.