Otto Knows, iSHi & Didrick opouštějí At Night Management

Nedávno se na webu objevila zpráva o tom, že duo Axwell /\ Ingrosso opouštějí management Ashe Pournoriho – At Night Management a nyní odcházejí další umělci.

Axwell /\ Ingrosso opustili tento management z důvodu, aby opět obnovili partnerské vztahy se svou předcházející managerkou Amy Thomson, která byla hlavním pilířem managementu jejich projektu Swedish House Mafia.

Otto Knows, iSHi, Didrick

Mimo jiné se objevily i další zprávy o tom, že výše zmíněná dvojice nebyla jediná, která se rozhodla At Night Management opustit. Dle spolehlivého zdroje jsme se dozvěděli informaci, že se objevili další umělci, kteří se rozhodli “jít o dům dál”, a udělali to tak v celkem veliké tichosti.
K našemu překvapení se jedná o jména jako Otto Knows, iSHi a Didrick.

V daný moment je nejasné, kterým směrem se chtějí daní umělci posunout, či co je vedlo k opuštění daného managementu, ale je rozhodně na místě říci, že At Night Management zažívá velmi nepříjemné chvíle. Musíme upozornit, že dané informace se týkají čistě výše uvedených umělců a nemají žádný dopad na další umělce z řad dané agentury, kterými jsou například Cazzette či Aron Chupa.

Vzestup a pád?

At Night Management byl založen v roce 2008 Ashem Pournoriem a velmi rychle se mu podařilo získat pozici jakožto jedné z nejsolidnějších agentur ve světě taneční hudby.
Ash Pournouri je často spojován s monumentálním úspěchem Aviciiho – u kterého se mu podařilo vytvořit multi-milionový brand společně s vzestupem k absolutní slávě.

at_night_720-clanek

zdroj: weraveyou.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.