Armin van Buuren potvrdil, že pracuje na albu projektu Gaia

Tedy alespoň za předpokladu, že má Armin s projektem Gaia skutečně něco společného

Cože?

Armin van Buuren je s velkou pravděpodobností pracovně nejvytíženější člověk na poli taneční hudby, neustále pracujíc na albech, singlech nebo remixech. Vždyť je to teprve nedávno, co světlo světa spatřilo jeho zatím poslední album „Embrace“ a na spadnutí už je i vydání remixové edice.

Nicméně zde vždy byly snahy trancových puritánů z Armina vymámit odpověď, jestli je možné, že se někdy v budoucnu vrhne také na album svého projektu Gaia, který veřejnosti poprvé představil v roce 2014 a tvoří jej společně se svým dvorním „Donem Salierim“ Bennem de Goeij z Rank 1.

In Trance He Trusts

Doposud byl trend takový, že v rámci projektu Gaia vznikly 1 – 3 singly ročně. Před časem však Armin prostřednictvím živého Q&A na Facebooku před svým setem na Creamfields potvrdil, že projekt Gaia pracuje na studiovém albu a spustil tak naprostou senzaci mezi trancovými fanoušky na celém světě.

armin-gaia-album-post-374x400

Ačkoliv se jedná o velmi vzrušující novinu, mám za to, že si na sebe Armin tak trochu upletl pomyslný bič. Jakkoliv se totiž jeho současná produkce ubírá stále přímějším směrem k bigroomovým prvkům, což někteří fanoušci špatně snášejí, naproti tomu na sety a produkci projektu Gaia najít křivého slova je velmi obtížné. Očekávání fanoušků od chystaného alba tak budou obrovská.

My v redakci se každopádně těšíme, a co vy?

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.